Starfurn

Starfurn meubels en woonseries vind je bij Van Niels Meubelen. In onze showroom in Wehl kun je terecht van een ruim assortiment van dit merk. Deze unieke meubels met een industrieel karakter, van salontafels, dressoirs tot complete woonseries, zijn helemaal volgens de laatste woontrends. Ze zijn van een hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs te verkrijgen bij ons. Ontdek het zelf en kom langs in onze showroom.

Meer over dit merk

Starfurn is een onderscheidend, eigentijds en verrassend unieke groothandel in industriële meubelen. Meubelen met puur lef en uitstraling is waar zij voor gaan en staan. Dat spreekt ons erg aan en dat is ook de reden dat we een ruime meubelcollectie van het merk in huis hebben. Een gehele interieurinrichting is gemakkelijk samen te stellen met de volledige collecties. De woonprogramma’s bevatten meubels zoals eettafels, dressoirs, kasten, tv-meubels en salontafels in verschillende soorten en afmetingen.

Breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Wehl en ontdek de vele mogelijkheden van het merk zelf. Alle meubels zijn modern, tijdloos en zijn van hoge kwaliteit. Is het gewenste product van Starfurn niet beschikbaar? Dan bestellen we deze zodat je deze op een later moment kunt afhalen. Of we brengen deze bij je thuis langs. Tot snel bij Van Niels Meubelen!

Interesse of een afspraak maken? Neem direct contact met ons op via 06 – 43 90 49 35 of info@meubelstunthal.nl.