Over ons

Over ons

Van Niels Meubelen en meer is al vele jaren de winkel voor jouw nieuwe meubelen. In onze showroom vind je onder meer prachtige zitmeubelen, fauteuils, stoelen en banken van hoge kwaliteit die we tegen scherpe prijzen aanbieden. Deze zijn altijd volgens de laatste trends en direct uit voorraad leverbaar. Ook complete woonseries zijn bij ons te verkrijgen.
De afgelopen jaren heeft Niels veel advies gevraagd aan jou als klant en veel signalen opgevangen qua stijl en uitstraling van de meubels. Wij vinden het belangrijk om hier ook wat mee te doen. Dit is terug te zien in onze showroom. Hier willen we iedereen de kans geven om zijn of haar woning in te richten met prachtige meubels, ongeacht de grootte van de portemonnee.

In onze winkel laten we dit al zien. Niet alleen door hoogwaardige meubels toegankelijk te maken voor iedereen, maar ook door persoonlijk contact, eerlijk advies en eerlijke prijzen te bieden. Dat nemen we graag mee naar een hoger niveau. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod aan stijlen, kleuren en designs.

Komt je ook snel eens kijken in onze meubelzaak? Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren en de koffie staat klaar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag:
09:30 – 17:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Buiten openingstijden:
Op afspraak
Koopzondagen 14 en 28 april
12:00 - 17:00 uur
Contact
  • Havenstraat 126
    7005 AG Doetinchem
    Oude locatie Office Center)
Btw-nummer: NL004147673B11
KVK-nummer: 85791016
Volg ons op social media:
Copyright 2024
- Van Niels Meubelen
Website door Backcorner