Nijwie

Alle meubels uit de eigentijdse collectie van Nijwie Furniture worden ontwikkeld volgens de laatste trends en nieuwigheden op het gebied van stijlvol wonen. De collectie wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en wordt voortdurend aangevuld met nieuwe trendy meubels, stoelen, fauteuils en kleinmeubelen. Bij Van Niels Meubelen in Wehl kun je terecht voor een ruim assortiment van dit Nederlandse merk. ⁠Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek alles van dit merk met je eigen ogen.

Meer over dit merk

Nijwie Furniture is een Nederlands meubelmerk dat wordt geleid door de broers Maarten en Martijn Nijwie. De meubels van Nijwie Furniture worden gemaakt van duurzame materialen zoals duurzaam geproduceerde Europese eiken, beuken en kersen. De meubels hebben een tijdloos design en een eenvoudige, maar stijlvolle uitstraling. Nijwie Furniture heeft een assortiment bestaande uit tafels, kasten, stoelen, bedden, kasten, banken en stoelen.

Breng een bezoek aan onze showroom in Wehl en ontdek de ontelbare mogelijkheden van het merk. De meeste meubels zijn direct uit voorraad leverbaar. Is het gewenste product van Nijwie Furniture niet op voorraad? Dan bestellen we deze zodat je deze op een later moment kunt afhalen. Of we brengen deze bij je thuis. Tot snel bij Van Niels Meubelen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag:
09:30 – 17:00 uur
Zaterdag:
09:30 – 17:00 uur
Buiten openingstijden:
Op afspraak
Koopzondagen 14 en 28 april
12:00 - 17:00 uur
Contact
  • Havenstraat 126
    7005 AG Doetinchem
    Oude locatie Office Center)
Btw-nummer: NL004147673B11
KVK-nummer: 85791016
Volg ons op social media:
Copyright 2024
- Van Niels Meubelen
Website door Backcorner